Tagliatelle met waterkers en walnotenpesto
Ster Ster Ster (2.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    500 g tagliatelle
    2 bosjes waterkers (fijngehakt + takjes om te garneren)
    1/2 teentje knoflook (geperst)
    25 g walnoten (grof gehakt)
    25 g pinda's, ongezouten (grof gehakt)
    100 g parmezaan (vers geraspt)
    2 el mayonaise
    walnoten (om te garneren)

Bereidingswijze

1
Kook de tagliatelle in ruim kokend water volgens de instructies op de verpakking.

2
Hou wat grof gehakte walnoten apart om te garneren. Doe de rest in een kom, samen met de fijngehakte waterkers, knoflook, pindanoten, parmezaan en mayonaise. Mix met de handmixer tot een smeuïge massa. Breng de pesto op smaak naar wens.

3
Giet de pasta af en laat uitlekken. Roer er de pesto door. Garneer de pasta met walnoten en wat waterkersblaadjes.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag