Pasta met truffel
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    500 g linguine
    truffel, zwarte (carpaccio van truffel, uit een potje)
    100 g parmezaan (schilfers+ extra naar smaak)
    25 ml truffelolie
    50 g bieslook (gesnipperd)
    peper, zwarte (versgemalen)
    zeezout

Bereidingswijze

1 Voorbereiding:
Kook de pasta al dente en giet af. Laat uitlekken.

2
Meng de pasta met 125 ml truffelolie, de parmezaan en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3
Verdeel de pasta over de borden. Werk af met plakjes truffel en wat extra parmezaan naar smaak. Serveer meteen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag