Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten
Ster Ster Ster Ster (3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    500 g fettucine
    4 handvol spinazie, jonge
    300 g ricotta
    4 el pijnboompitten
    2 el olijfolie
    nootmuskaat
    peper

Bereidingswijze

1
Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht.

2
Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de jonge spinazie en pijnboompitten door.

3
Breng op smaak met flink wat peper en nootmuskaat.



Beoordeel het recept:

 (20 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag