Gnocchi met gerookte kip, doperwtjes en lente ui-knoflooksaus
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    1 gerookte kipfilet (ca 220 g)
    4 uien
    3 el olijfolie
    1 zak gnocchi (500 g)
    450 g doperwtjes (diepvries)
    6 el fijngehakte basilicum
    4 el geraspte oude kaas
    1 zakje Knorr Lente Ui-Knoflooksaus

Bereidingswijze

Snijd de gerookte kip in blokjes. Pel de uien en snijd ze in ringen.

Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de uienringen in 4 min. goudbruin. Voeg de gerookte kip toe en bak deze 1 min. mee.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg tegelijkertijd de doperwtjes toe en laat deze meekoken. Giet het mengsel af.

Maak de lente Ui-Knoflooksaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de gnocchi met het gebakken ui-kipmengsel, de helft van de basilicum, de saus en naar smaak wat zout en peper.

Verdeel de gnocchi over vier grote borden. Bestrooi het gerecht met de rest van de basilicum en de oude kaas.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Knorr

Door: ReceptenVandaag