Pastaschotel met gehakt, aubergine en courgette
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160ºC. Snijd de mozzarella in plakken. Kook de penne volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de aubergine en courgette in blokjes.

Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de aubergine een paar minuten mee.

Pers het teentje knoflook uit boven het vlees. Bak de courgetteblokjes 2 minuten mee. Roer er 150 ml water en de mix erdoor en laat het 3 minuten zachtjes pruttelen.

Voeg als laatste de gekookte penne toe. Roer het gerecht nog even goed door en schep het in een ingevette ovenschaal. Leg de plakken mozzarella erop en strooi hier de geraspte kaas over. Zet de schotel in de oven totdat de kaas gesmolten is.



Beoordeel het recept:

 (51 stemmen)



Bron: Knorr

Door: