Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
Snijd de salami in stukjes. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes. Pel de ui en snijd hem in reepjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin ca. 4 min. de ui, de paprika en de prei.
Maak de kaas-tuinkruidensaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng in een ovenvaste schaal de macaroni met de roergebakken paprika-prei, de salami en naar smaak wat zout en peper. Verdeel de saus erover en zet de ovenschaal ca. 5 min. onder de grill tot er een knapperig korstje op zit.
Verdeel de macaronischotel over vier grote borden.
Variatie tip:
Ook lekker met stukjes chorizoworst of blokjes ham in plaats van salami.
Beoordeel het recept:
Bron: Knorr
Door: ReceptenVandaag