Spaghetti met garnalen, kerstomaatjes en vissaus
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Maak ondertussen de tomaatjes schoon en halveer ze. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze (ook het groen) in dunne schuine plakjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes.

Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin ca. 4 min. de plakjes knoflook en de garnalen. Voeg de tomaten en de witte plakjes lente-ui toe en bak deze 2 min. mee. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.

Maak de vissaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spaghetti met het garnalen-groentemengsel, ¾ van het lente-uigroen, de saus en naar smaak wat zout en peper.

Verdeel de spaghetti over vier grote borden. Bestrooi het gerecht met de rest van het lente-uigroen.



Beoordeel het recept:

 (20 stemmen)



Bron: Knorr

Door: