Bereidings tijd: 20 min
Aantal: 4 porties
Ingredienten
– 25 g boter of margarine
– 1 zak gemengde sla (200 g)
– 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
– 1 pak mix voor champignonsaus (60 g)
– 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g)
– 4 eetlepels dressing originale (fles a 300 ml)
– 1 1/2 pak tortellini met kaasvulling (a 250 g)
– 1 bakje kastanjechampignons (250 g, Biologisch)
bereidingswijze
Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten en kip in ca. 7 minuten rondom bruinbakken. Champignons toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Mix en 500 ml water toevoegen en geheel aan de kook brengen. Intussen sla en dressing mengen. Peterselie boven saus fijnknippen. Tortellini door saus scheppen. Pittig op smaak brengen met (versgemalen) zwarte peper. Serveren met salade.