5,230
45 min
onbekende koks

Gegratineerde farfalle met groenten

Bereidings tijd: 45 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 1 snufje zout
– 1 snufje peper
– 300 gram aubergines
– 1 theelepel oregano
– 2 mozzarellakaasjes
– 300 gram Courgettes
– 1 scheutje olijfolie
– 1 ui, in ringen gesneden
– 50 gram Parmezaanse kaas
– 500 gram Grand’Italia Farfalle

bereidingswijze

Kook de farfalle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

Bak intussen telkens apart de aubergine, de courgette en de ui in een pan met een scheut olijfolie. Breng alle groenten op smaak met peper en zout en houd ze gescheiden.

Giet de pasta af en verdeel deze over 4 ovenvaste borden.

Verwarm de oven voor op 200

Leg de schijfjes courgette in een kring op de pasta. Schep in deze kring op elk bord wat aubergine. Leg de uienringen hierover. Verdeel daar weer bovenop de mozzarella in stukjes.

Schenk over het geheel wat olijfolie en bestrooi het rijkelijk met Parmezaanse kaas en oregano.

Zet de borden in de voorverwarmde oven en bak de pasta ca. 10-15 minuten tot de kaas gesmolten is en een goudbruin kleurtje begint te krijgen.

Waardering

(6 beoordelingen)