Penne met kaassaus, bloemkool, gedroogde tomaten, pijnboompitjes en mozzarella
Ster Ster Ster (2.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in ruim kokend water in 10-12 minuten gaar. Afgieten. Kook tegelijkertijd ook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.

Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur al omscheppend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in stukjes.

Meng de hete bloemkool met de hete pasta, de gedroogde tomaten, de peterselie, de pijnboompitjes en de kaassaus. Schep de stukjes mozzarella erdoor. Verdeel over 4 borden.



Beoordeel het recept:

 (37 stemmen)



Bron: Knorr

Door: ReceptenVandaag