Lasagne Rio Mare
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 °C
2. Snij de courgette en de ui fijn en de tomaten in plakjes. Laat de tonijn uitlekken.
3. Doe de olijfolie in een pan en fruit de courgette en de ui. Voeg naar smaak zout toe.
4. Meng de ricotta met het courgette- uimengsel en meng de bechamelsaus met de Parmezaanse kaas.
5. Leg een lasagneblad in een ingevette ovenschaal en schep er wat van de bechamelsaus en wat van het courgette-uimengsel op. Leg er een paar plakjes tomaat, de tonijn en basilicumblaadjes op en sluit af met een lasagneblad. Ga zo door totdat de saus op is.
6. Zet de lasagne 30 minuten in de oven.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: ReceptenVandaag