1. Leg het vlees een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vast een beetje op temperatuur kan komen. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Was en snijd de courgettes in plakjes.
2. Verwarm op hoog vuur een scheut Croma voor bakken & braden - Vloeibaar in een ruime braadpan en wacht tot de Croma bruin wordt. Roerbak nu de ui, de knoflook en de courgettes met een halve theelepel zout, een halve theelepel peper en 1 theelepel paprikapoeder gedurende 3 minuten.
3. Schep het gehakt erbij en roerbak dit in 5 minuten bruin en rul. Voeg tot slot de reepjes gedroogde tomaat en de Finesse voor Koken toe en breng het geheel aan de kook.
4. Draai het vuur lager en laat de gehaktcourgettesaus in een afgesloten pan een minuut of 5 zachtjes pruttelen.
5. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met wat zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en meng er wat olie uit het potje van de gedroogde tomaten en wat peper doorheen.
6. Breng de saus op smaak met zout en peper en meng er de tagliatelle doorheen.
Beoordeel het recept:
Bron: Croma
Door: ReceptenVandaag