Spaghetti marinara met zeevruchten
Ster Ster Ster Ster (3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schenk de bouillon en de wijn in een sauspan, pers de knoflook erboven. Breng aan de kook en laat het vocht in circa 10 minuten tot de helft inkoken. Hak intussen de kappertjes grof en rasp de schil van de citroen.

Schep de Philadelphia Naturel Light bij het ingekookte vocht en roer tot een gladde saus. Meng de kappertjes en citroenrasp erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Draai het vuur laag, voeg de bevroren zeevruchten toe en warm de saus nog 5-8 minuten door, tot alles gaar en goed heet is.

Kook intussen in een ruime pan met gezouten water de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie fijn. Giet af en schep de spaghetti dan in de pastapan voorzichtig om met de saus en de peterselie. Verdeel de pasta over voorverwarmde diepe borden.



Beoordeel het recept:

 (54 stemmen)



Bron: Philadelphia

Door: ReceptenVandaag