1. Warm de oven voor op 190 C.
2. Breng een pan water met een scheutje olijfolie aan de kook en blancheer de lasagnevellen 3 tot 4 minuten, om ze wat zacht te maken.
3. Laat de vellen uitlekken in een vergiet een dep ze droog met wat keukenpapier.
4. Schep een derde van de saus in een ovenvaste schaal. Leg er eem laagje lasagnevellen overheen. Strooi er wat peper en zout over en een kwart van de Parmazaanse kaas.
5. Herhaal dit nog twee keer en besluit met een laag creme fraiche en de rest van de kaas. Leg er wat plakjes tomaat op, strooi er wat basilicumblaadjes op en besprenkel met een beetje olijfolie.
6. Dek de schaal af met folie en zet het 20 minuten in de voorverwarmde oven.
7. Verwijder de folie en bak nog een half uur in de oven totdat de bovenkant lichtbruin is en de lasagne pruttelt.
Beoordeel het recept:
Bron: Recepten enzo
Door: ReceptenVandaag
Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...
Lees Meer