Woknoedels Sranang
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 1Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. De woknoedel in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar koken, daarna direct afscheppen en in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.
2. Fruit in een wok de ui en de kip (in reepjes) in 5 eetlepels olie lichtbruin en voeg hieraan toe de bosui (schuin gesneden), Julienne wortel, roerbak enkele minuten
3. Vervolgens 3 1/2 eetlepels Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix) toevoegen, omscheppen, daarna de woknoedel en taugé hieraan toevoegen en het geheel op een laag vuurtje, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten opbakken.

TIP! Lekker met de Faja Lobi Satésaus en Kotomisi Krupuk.



Beoordeel het recept:

 (11 stemmen)



Bron: Surinaams eten

Door: