Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Ster Ster Ster (3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in een wok de uien 3 minuten in de olie. Schep de champignons erbij en roerbak 5 minuten tot de champignons vocht loslaten en dit is verdampt. Voeg de spinazie toe en verwarm die al roerend, tot alle blokjes zijn ontdooid. Schep de zalmfilet bij de spinazie in de wok. Verwarm het gerecht voorzichtig omscheppend, tot de zalm gaar is, in ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af. Schep de tagliatelle in 4 diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.



Beoordeel het recept:

 (288 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: ReceptenVandaag