Pastarolletjes met romige vulling
Ster Ster Ster Ster Ster (4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de lasagnebladen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Haal de bladen voorzichtig met een schuimspaan uit het water en spoel af met koud water.
3. Begin met het maken van de avocadovulling door de pijnboompitjes te roosteren en af te laten koelen.
4. Pureer het vruchtvlees van de avocado met de zure room, limoensap en venkeltapenade tot een smeuïge creme.
5. Roer de pijnboompitjes erdoor en breng op smaak met peper en zout.
6. Maak de kreeftvulling door de kreeftjes te pureren met de huttenkase, kreeftboter en citroensap.
7. Breng op smaak met peper en zout.
8. Schep de creme op het uiteinde van het lasagneblad en rol op.
9. Maak met beide vullingen 8 rolletjes en zet deze minstens 30 minuten in de koelkast voor het opdienen.
10. Besprenkel de rolletjes net voor het serveren met de olio di oliva alle erbe.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Culy

Door: ReceptenVandaag