Kasnudeln
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 20Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

    Voor de vulling:

  • Voor het deeg:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingredienten voor het deeg en kneed er een mooie, elastische bal van. Zet even weg onder een theedoek.
2. Meng alle ingredienten voor de vulling door elkaar totdat je een stevig deegje hebt en zet even apart.
3. Na een klein half uurtje, rol je de deeglap op een met bloem bestoven werkblad uit tot een lap van enkele millimeters dik.
4. Steek rondjes van acht centimeter uit de deeglap.
5. Leg op ieder rondje een bolletje vulling. Je kunt gebruik maken van een ijsbolletjesschep, zo worden de bolletjes mooi rond.
6. Vouw het deeg over de vulling heen naar boven en knijp goed dicht.
7. Nu ga je krendeln, dat mooie randje maken dus.
8. Dat betekent opstaande streepjes maken door te duwen met je duim en het eerste stukje van je wijsvinger. Dus niet gewoon tussen duim en vinger, nee, je gebruikt de bovenkant van je wijsvinger.
9. Kook de knoedels 10 minuutjes in zacht kokend water. Doe er niet teveel tegelijk in de pan, dan plakken ze aan elkaar.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag