1. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
2. Breek of snijd het houtachtige uiteinde van de asperges.
3. Snijd de asperges in stukjes van 4 cm.
4. Verhit in een koekenpan de olijfolie.
5. Bak de asperges 10 min.
6. Voeg de champignons toe en bak de groenten nog 3 min.
7. Schep de gorgonzola door de groenten.
8. Schenk de slagroom in de pan.
9. Verwarm de groenten nog 2-3 min. en laat de kaas in de room smelten.
10. Giet de pasta af; vang een kopje kookvocht op.
11. Schep de pasta door de groenten; voeg voldoende kookvocht toe tot een smeuïge pasta ontstaat.
12. Voeg zout en peper naar smaak toe.
13. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Rasp of schaaf royaal Parmezaanse kaas boven de borden.
Beoordeel het recept:
Bron: Vriendin
Door: ReceptenVandaag