Zomerse pasta met honingkip en spinazie
(4.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de pasta al dente in ruim kokend water met zout. Giet af en laat staan tot later gebruik.
2. Snijd de kip in stukjes. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de stukjes kip goudbruin. Voeg de gemberpoeder, chili en een snufje zout toe. Als de kip gaar en bruin is, schenk je de honing erbij. Roer door en laat nog even mee pruttelen. Zet daarna het vuur uit.
3. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd in stukjes. Hak de spinazie grof en halveer de cherrytomaten.
4. Pak een grote schaal en schep hier de pasta en honingkip (met honing die nog in de pan zit) in. Voeg de paprika, spinazie en cherrytomaten toe en schenk er een flinke scheut olijfolie extra vergine over. Roer goed door, proef en breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta lauwwarm en strooi er nog wat geroosterd amandelschaafsel over.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Francesca kookt

Door: