Tagliatelle stroganoff
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 3Aantal personen
  • Tijd
  • 14Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snijd de champignons in plakjes en de courgette, ui, knoflook en paprika in stukjes.
2. Verhit de olie of boter in een pan en bak de runderreepjes rondom aan in ca 2 a 3 minuten.
3. Schep ze uit de pan met een schuimspaan en bewaar ze op een bord.
4. Verwijder het vocht uit de pan en voeg de champignons en de courgette toe en bak deze 5 minuutjes.
5. Schep ook uit de pan.
6. Kook ondertussen ook de tagliatelle gaar in een grote pan met water.
7. Voeg de ui, knoflook en paprika toe aan de pan waar het vlees en de groente in gebakken zijn (voeg eventueel ook een beetje extra boter of olie toe).
8. Roer na 5 minuten de tomatenpuree er door.
9. Giet dan ook de bouillon er bij en breng het mengsel aan de kook.
10. Roer ongeveer 1 eetlepel maïzena los met 1 eetlepel maïzena in een klein glaasje.
11. Giet dit bij de tomatensaus en laat de saus een paar min indikken. Wil je de saus nog wat dikker, voeg dan nog wat maïzena toe of laat wat langer pruttelen.
12. Roer de crème fraiche er door. Breng de saus op smaak met paprikapoeder en eventueel nog een snufje peper en zout.
13. Voeg dan de gebakken biefreepjes en de groente toe aan de saus. Giet de pasta af en serveer op een bord.

TIP! Serveer met de bief en groente stroganoff.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Leuke recepten

Door: