Toscaanse pasta
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Bereiden
In pan sperziebonen in 10-15 min. gaarkoken. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Uien 2-3 min. bakken. Filets bij uien leggen en 4 min. aan beide zijden bruinbakken. Zongedroogde tomaten laten uitlekken en halveren. Sla met pijnboompitten en dressing (uit bak) mengen. Tagliatelle met rest van olie, sperziebonen, ui en tomaten mengen en over vier borden verdelen. Filets erop leggen. Met sla serveren.



Beoordeel het recept:

 (12 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: