Spaghetti alla mollica
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Zet water op voor de spaghetti en voeg grof zout toe als het water kookt. Laat wat olijfolie op laag vuur warm worden in een koekenpan en smoor hierin de knoflook, de peperoncini en de ansjovisfilets. Houd het vuur laag, zodat de knoflook niet aanbrandt en laat de kerstmaatjes meebakken. Kook de spaghetti intussen beetgaar. Vermeng broodkruim met wat fijngehakte peterselie en bak dit in een andere koekenpan knapperig in wat olijfolie. Giet de spaghetti af en doe in de koekenpan met de tomaatjes. Schep het broodkruim erop en laat al omscheppend even meebakken. Je kunt er voor een fris accent ook nog wat geraspte citroen over strooien. Lekker vor erbij: courgette en erwtjes met munt.



Beoordeel het recept:

 (17 stemmen)



Bron: kookboek Snow Food van Vanja van der Leeden & Monique Pawirosemito

Door: