Farfalle met tomaten en basilicum
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Doe de olie in de rijstkoker. Druk op 'kook ' en laat 1 minuut verhitten. Doe er de knoflook, chilipeper en ui in en roerbak ca. 2 minuten tot de ui zacht is. Voeg de farfalle, bouillon, tomaten, tomatenpuree, worcestershiresaus, 15 g van het basilicum en zout en peper naar smaak toe. Sluit het deksel en druk op 'kook '. Laat onder af en toe roeren ca. 10 minuten koken tot de pasta beetgaar is. Schep er de zwarte olijven door. Garneer met het overgebleven verse basilicum en serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (40 stemmen)



Bron: dit farfalle recept

Door: