Pipe rigate met sperziebonen, pijnboompitten en tomatensaus
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Pel en snipper de ui. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Voeg halverwege de ui toe.

Schep de bonen en de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden, schep de pastasaus erop en garneer met de pijnboompitjes.



Beoordeel het recept:

 (17 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: