Groene kruidenmie met spitskool
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.



Beoordeel het recept:

 (36 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: