Farfalle met kip, courgette en gegrilde paprika in pittige tomatensaus
(1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Laat de paprika's uitlekken in een vergiet en snijd ze in grove stukken. Halveer de courgette in de lengte en snijd de twee helften in stukken. Maak de kipfilets schoon en snijd het vlees in stukjes. Kruid de kip met wat zout en peper. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Verwarm ondertussen in een grote koekenpan de Bertolli Vloeibaar en bak hierin op middelhoog vuur de kipfiletstukjes rondom bruin en krokant. Schep de pastasaus door de kip en laat het mengsel zo 8 minuten zachtjes pruttelen.

Voeg de stukken paprika en courgette toe en laat ze nog een paar minuten meepruttelen. Breng de saus tot slot op smaak met gehakte basilicum en tijm.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer met een takje basilicum.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: