Bloemkool pastaschotel met zalm
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 °C.
Snijd de zalmfilet in blokjes.
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Kook de bloemkool- en broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water in ca. 6 minuten beetgaar.
Smelt intussen de boter in een pan en roer de bloem erdoor. Laat het botermengsel al roerende 2-3 minuten garen, maar niet verkleuren. Roer de melk in kleine scheutjes erdoor tot er een gebonden gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met 50 g Parmezaanse kaas en Silvo Shake It Pastakruiden.
Schep de pasta, zalm en groenten in de ovenschaal en schenk de saus erover. Verdeel de overige kaas over de bovenzijde van de pastaschotel en laat deze 15-20 minuten in de oven verder garen.


Kooktip: Gebruik koude melk dan komen er minder snel klontjes in de saus.



Beoordeel het recept:

 (45 stemmen)



Bron: Silvo

Door: