1. Verwarm de oven voor op 190 graden (gas).
2. Rasp de schil van de citroenen en knijp deze uit om het citroensap op te vangen.
3. Mix de helft van de parmezaanse kaas, de taleggio, de citroenschilfers, de gehakte walnoten en het citroensap door elkaar.
4. Zet ¼ van de kaasmix apart en mix de rest met de spinazie. Kruid het mengsel naar smaak met zout en peper.
5. Bak de salie met een klontje boter en voeg deze toe aan de kaasmix
6. Verdeel het kaasmengsel langs de lange kant van ieder lasagne blad en rol deze vervolgens dicht.
7. Leg de lasagne rollen in een ovenschaal en pak de eerder apart gezette kaasmix en verdeel deze over de ovenschaal.
8. Voeg ¼ glas water toe aan de ovenschaal en sprenkel de overgebleven parmezaanse kaas en saliebladen over de ovenschaal.
9. Dek het geheel af met aluminiumfolie.
10. Zet de schaal vervolgens in de voorverwarmde oven en laat deze 20 minuten bakken.
Beoordeel het recept:
Bron: Jamie Oliver (foto © David Loftus)
Door: ReceptenVandaag
Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...
Lees Meer
Reacties
Htimmermans
(06-10-2011)Op welk moment en op welke manier wordt de mascarpone in het recept verwerkt?