Orecchiette alla pugliese
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 30 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1
Pel en snipper de knoflook. Halveer het chilipepertje, verwijder de zaadjes, snij het in reepjes. Spoel de broccoli en snij ze in stukken. Snij of scheur de ham in stukjes.

2
Kook de pasta beetgaar.

3
Fruit de knoflook en chilipeper even in olie. Doe er de ham en de broccoli bij en roerbak enkele minuten. Overgiet met de groentebouillon, dek af en laat nog 5 minuten garen.

4
Meng de groenten met de pasta. Breng op smaak met zout en vers gemalen peper. Serveer de pasta met de parmezaan apart erbij.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag