Voor de pizzadeeg: - 170 gram bloem - 1 gram droge gist - 100 ml water (lauw) - theelepel olijfo
- 150 ml water, op lichaamstemperatuur - 250 g bloem, van harde tarwe - 3 middelgrote rode uien, i
- 2 eetlepels slagroom - 1 kleien rode paprika - 1 kleine gele paprika - 3 eetlepels olijfolie -
- olie - gedroogde oregano - 50 g salami, in reepjes - 8 champignons, in plakjes - 4 sneetjes la
- bloem - olijfolie - 5-6 tomaten, ontveld en fijngehakt - 150 g mozzarella, in plakjes - mespun
- 1 ui - 4 eetlepels olijfolie - 1 volle theelepel kaneel - 1 theelepel bruine basterdsuiker -
- 100 g groene aspergetips - 2 koelverse steenoven pizzabodems - 150 g Hollandse geitenkaas, beleg
- 2 courgettes - 1 paprika geel - 10 zwarte olijven zonder pit (pot a 240 g) - 4 eetlepels olijfo
- 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) - 6 eetlepels olie - 600 g verse spinazie - 2 courgettes, in
- 2 pakken naanbrood met knoflook en koriander (a 280 g) - 2 courgettes - 4 eetlepels zonnebloemol
- 100 g kant-en-klaar broodmix - 2 eetlepels olijfolie - 2 eetlepels bloem - 1 bol mozzarella (ka
- zeezout - versgemalen peper - 250 g patentbloem - 1/2 zakje gedroogde gist - 2 bollen mozzarel
- 500 g peultjes - 2 eetlepels olijfolie - 1 pak mix voor pizzabodem (450 g) - 2 bolletjes mozzar
- 2 rode uien - 2 teentjes knoflook - 1 net sjalotten (250 g) - 125 gr goudsalami (stuk) - 2 maa
- 300 g panklare broccoliroosjes - 1/2 pak mix voor pizzabodem (pak a 450 g) - 3-4 eetlepels olijf
- 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (450 g, diepvries) - 1 pak pizzakit (deeg en saus, 600 g) - 2
- 2 zakjes tonijn (met gedroogde tomaten, a 85 g) - 4 pizza's kaas-tomaat (diepvries, a 300 g) - 6
- 1 ui, gesnipperd - 3 teentjes knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels olijfolie - 2 tomaten - 500 g
- 1 net sjalotten (250 g) - 2 rode uien - 2 teentjes knoflook - 125 gr goudsalami (stuk) - 2 doz
- 1 rode ui - 1 blikje roze zalm (213 g) - 1 schaaltje gekookte mosselen (150 g) - 1 blikje ansjo
- 4 pizza margaritha (vers) - 1 rode paprika - 1 groene paprika - 1 bakje champignons (250 g) -
- 1 pak witbroodmix - 4 eetlepels olijfolie - 400 g Italiaanse groentemix - 1 blik tomatenblokjes
- 1 rode ui - 500 g winterwortels - 1 blikje ansjovisfilets - 1 blikje roze zalm (213 g) - 6 eet
- 1 courgette, in plakjes - 1 eetlepel pizzakruiden - 150 gram zachte geitenkaas - 1 grote r
- 2 uien - 400 g tomaten - 1 bosje peterselie - 300 g surimisticks - 2 gele paprika’s -
- 50 g rucola - peper uit de molen - 250 g verse zalmfilet - 25 g Parmezaanse kaas - 1 zak B
- 1 pizza mozzarella/groente (biologisch) - 1 rode ui (biologisch) - 1/2 bakje cherrytomaatjes (a
- 1/2 pak mix voor pizzabodem (a 450 g) - 4 eetlepels olijfolie - 2 sjalotjes - 300 g panklare sp
- 100 g groene aspergetips - 2 koelverse steenoven pizzabodems - 150 g Hollandse geitenkaas, beleg
- 1 pak Koopmans Pizza Compleet - 2 dl (200 ml) water - 1 teentje knoflook - 7 el 7 el tomatensau
- (versgemalen) peper, zout - 2,5 el olijfolie traditioneel - 1 zak(ken) Paprikamix à 3 stuks
- zout - 15 gram gist - 30 gram bloem - 250 gram bloem - peper uit de molen - 200 gram magere h
- zout - peper - 2 handvol rucola - 2 vellen pizzadeeg - 50 g pijnboompitten - 1 kl oregano, ge
- 3 Uien - 100 ml room - 200 gram zalm - 1 pak pizzadeeg - 150 gram veldsla - 4 eetlepels olijf
- 1 ui - 0.5 tl zout - 250 g bloem - 50 g pinda's - 1 el bakpoeder - 175 ml magere melk - 1 ap
- 1 tl oregano - 2 champignons - 4 babymaïsjes - 4 kerstomaatjes - 0.5 rode paprika - 2 handje
- 2,5 dl lauw water - 1 zakje droge gist voor 500 gr bloem - 500 gr bloem + extra bloem om werkvla
- verse oregano - 100 g geraspte kaas - 1 blikje tomatenblokjes - 6 sprotjes, schoongemaakt - ve
- zout - peper - 50 ml olijfolie - 2 paprika's, rode - 2 paprika's, gele - rozemarijn (verse)
- peper - pizzadeeg - 6 el olijfolie - versgehakte peterselie - 150 gr Roquefort, verbrokkeld -
- 2 augurken - 1 champignon - 2 kerstomaten - ¼ gele paprika - ¼ rode paprika - 4 plakken
- 1 handvol rucola - 250 g kerstomaatjes - grofgemalen zwarte peper - 4 eetlepels groene pesto -
- 2 tomaten - Ijsbergsla - Knoflooksaus - Halve witte ui - 4 tortilla wraps - 1 ttheelepel samb
-Olijfolie - Basilicum - Peper en zout - Oreganopoeder - Knoflookpoeder - Bodem pizza 30cm - 3
- 2 lenteuitjes - 1 pakje kruidenroom - 1 bakje champignons - 150 Gram mozzarella - 2 teentjes k
voor de bodem: - 250 gr yoghurt - 5 eetlepels olie - 250 gr witte bloem - 1/2 theelepel zout -
- mozzarella - tomatensaus - knoflookpoeder - 1 blik croissantdeeg - 30 plakjes pepperoni
- zout - perper - 250 ml tomatencoulis - 1 kl oregano, gedroogde - 150 g mozzarella (geraspt)
- 1 kipfilet - kipkruiden - 1 pizzabodem - 4 champignons - 1/4 rode paprika - theelepel orega
- 1 tl olijfolie - versgemalen peper - 200 gram mozzarella - 1 kop tomatenketchup - 1 middelgrot
- 1 rond brood - een paar eetlepels tomatensaus - 1 bosuitje, in dunne ringetjes - 1 hand zwarte
- Geraspte kaas - geklutst eitje - Cherry tomaatjes - Italiaanse kruiden - 3 plakjes bladerdeeg
Voor een pizza met een doorsnede van ongeveer 25 centimeter: - 1 afgestreken tl zout - 50 gram blo
- Bladerdeeg (je haalt 4 hapjes uit een plakje bladerdeeg) - Tomatensaus (ik gebruikt Tosti Quick,
- geraspte kaas - room of zure room - tortilla's of wraps - tomatenpuree of -saus
- rucola - pizzadeeg - basilicum - mozzarella - geraspte kaas - tomaat in blik - gekruide olij
- 3 el olijfolie - 2 el tijmblaadjes - 125 g creme fraîche - 600 g uien in ringen - 150 g gru
- halve rode ui - 1 tl basilicum - 50 gr geraspte kaas - snufje knoflookpoeder - circa 3 eetlepe