3,679
30 min
onbekende koks

Calzone met gerookte zalm

Bereidings tijd: 30 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 3 Uien
– 100 ml room
– 200 gram zalm
– 1 pak pizzadeeg
– 150 gram veldsla
– 4 eetlepels olijfolie
– 50 gram Parmezaanse kaas

bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225°C. Bereid het pizzadeeg volgens de instructie op de verpakking en voeg de kaas door het pizzadeeg. Verdeel het deeg over 2 gelijke delen en rol ze uit tot 2 cirkels van ca. 20 cm in diameter.

Bestrijk de deeglappen met de room. Snijd de uitjes in stukken en verdeel deze met de zalm en de veldsla over de lappen deeg. Besprenkel met wat olijfolie. Vouw de ronde lappen dubbel en druk deze met de toppen van de vingers tegen elkaar.

Bak de dubbelgevouwen Calzone in ca. 15 minuten in de oven krokant bruin.

Waardering

(2 beoordelingen)