Verwarm de oven voor op 250°C (heteluchtoven 225°C)
Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de Becel Dieet Olie en melk toe en kneed het geheel snel tot een deeg. Bestrooi het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot 1 grote of 4 kleine pizzabodems van ca. 3 mm dik. Bekleed 1 of 2 bakplaten met bakpapier en leg de pizzabodem hierop.
Snijd de ham in reepjes. Pel de ui en snijd deze in ringen. Maak de appel schoon en rasp de appel of snijd de banaan in plakjes.
Bestrijk het deeg met de tomatenpuree of -saus, laat ongeveer 1½ cm langs de rand vrij. Verdeel de ham, ui, appel of banaan en ananas over de pizzabodem. Bestrooi de pizza met kerriepoeder en pinda's.
Verdeel de kaas over de pizza en bak ze in ongeveer 12 minuten gaar.
Beoordeel het recept:
Bron: Becel
Door: ReceptenVandaag