Tarte flambée
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PizzaHoofdgroep
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200' C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het pizzadeeg uit en leg het op de bakplaat.
2. Bak de uiringen met een snuf zout in 10-12 minuten zacht en lichtbruin.
3. Meng in een kom de crème fraîche met de kwark, knoflook en 1 eetlepel tijm en voeg naar smaak peper toe. Verdeel het mengsel over het pizzadeeg en strijk uit over het hele oppervalk. Verdeel de uiringen erover. Strooi de gruyère erover en de overgebleven tijmblaadjes. Doe er nog wat versgemalen peper op.
4. Zet de plaat in de voorverwarmde oven en bak de tarte flambée in 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer er een groene salade bij.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Caroline Brouwer

Door: