Pizza met zalm
  • Recipe Single Image
  • PizzaHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, verdeel het in twee stukken en rol deze uit tot dunne, ronde lappen.

Leg de deeglappen op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met de pastasaus. Snijd de zalmfilet in plakjes, bestrooi ze met zout en peper en verdeel ze over de pizza’s. Bak de pizza’s in de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Schaaf ondertussen de kaas in dunne flinters. Leg de pizza’s op twee borden en leg in het midden een bergje rucola. Verdeel de kaas erover en serveer.

Tip: Maak van de pizza’s eens calzones: Snijd de zalm in blokjes en verdeel ze over 1 helft van de pizzabodems. Klap de andere helft er overheen en druk de randen dicht. Serveer de calzones met de rucola en kaasflinters ernaast op het bord.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: ReceptenVandaag