Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips
  • Recipe Single Image
  • PizzaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Voorbereiden
Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips en kook ze in weinig water met zout in 1-2 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verdeel de aspergetips over de pizzabodems. Strooi er de geitenkaas en oregano over en bewaar de pizza's afgedekt in de koelkast.

Bereiden
Leg de pizza's op een ingevet rooster boven een matig heet vuur en dek de pizza's losjes af met aluminiumfolie of zet het deksel op de barbecue. Bak de pizza's in 8-10 minuten krokant. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: AH Recepten Variatie op het vuur

Door: ReceptenVandaag