Bereidings tijd: 20 min
Aantal: 4
Ingredienten
– 4 eieren
– 2 rode uien
– Conimex Wok Olie
– 400 g witte rijst
– 600 g nasigroenten
– grofgemalen zwarte peper
– 0.5 zak Conimex Kroepoek Cassave
– 10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
Materialen:
– wokpan
bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
2. Rasp of snijd de uien fijn. Klop in een kom de eieren met de uien los. Breng op smaak met 1-2 tl grofgemalen zwarte peper en wat zout.
3. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de nasigroenten 5 min. Voeg de rijst en de woksaus toe en wok 2 min. mee.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de omelet in ca. 5 min. goudbruin aan de onderkant en droog aan de bovenkant.
5. Verdeel de nasi en de omelet over 4 grote borden. Bestrooi met wat kroepoek.