1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en goed laten uitlekken.
2. Snijd de lente-uitjes fijn. Meng het gehakt met de lente-uitjes, de helft van de koriander en 1 el van de boemboe. Maak er 8-12 koekjes van.
3. Verhit een grote koekenpan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de koekjes in ca. 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar.
4. Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten ca. 5 min. Voeg de rest van de boemboe en de rijst toe en bak 3 min. mee. Schep de rest van de koriander en de pinda’s erdoor en meng goed.
5. Verdeel de gewokte rijst over 4 grote borden, leg de koekjes erbij.
Beoordeel het recept:
Bron: Yunomi
Door: ReceptenVandaag