Zalm masala
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • RijstHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Paprika (in reepjes) en de broccoliroosjes circa 5 minuten in ruim water koken, daarna afgieten en afspoelen met koud water.
3. 4 eetlepels zonnebloemolie verhitten en de zalm (in blokjes) hierin aan weerszijden enkele minuten lichtbruin bakken. Vervolgens Roti Masala Trafasie (woksaus), 2 eetlepels Kronto Mirkie Trafasie hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten op laag vuur zachtjes laten sudderen; de laatste 5 minuten de broccoli en de paprika toevoegen.

TIP! Strooi 1 eetlepel bloem over de zalm vóór het bakken, schep het goed om zodat de bloem over alle moten goed verdeeld is, hierdoor kleeft de zalm namelijk niet aan de bodem van de wok.



Beoordeel het recept:

 (13 stemmen)



Bron: Surinaams eten

Door: