1. Kook de witlofstruikjes in kokend water 5 min. en laat uitlekken.
2. Verwarm de ovengrill voor.
3. Kook het builtje Lassie Basmatirijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.
4. Verhit 1 el olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin.
5. Schep de gekookte rijst in een ovenschaal en meng de ui, bijna alle verse kruiden, mosterd, wat zout en 4-seizoeneneper naar smaak erdoor.
6. Wikkel elk witlofstruikje in een plakje zalm en leg de witlof om en om op de gekruide rijst.
7. Strooi de geraspte kaas erover.
8. Schuif de ovenschaal 10 cm onder de grill.
9. Laat de kaas smelten en licht kleuren.
10. Neem de schaal uit de oven, strooi de achtergehouden kruiden erover en serveer meteen.
TIP! Verse kruiden over? Wikkel ze in een stukje natgemaakt keukenpapier, verpak ze in een koelkastdoosje en bewaar ze 3-4 dagen in de koelkast.
Beoordeel het recept:
Bron: Lassie
Door: ReceptenVandaag