Roergebakken spitskool met spekjes
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • RijstHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Spitskool fijnsnijden. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Wok verhitten en hierin spekblokjes 3 min. uitbakken. Spitskool, ui en knoflook 5 min. meebakken. Kerriepoeder, groentesausmix en 2 dl water toevoegen. Goed mengen en 2 min. laten pruttelen. Naar smaak peper toevoegen. Warme rijst en roergebakken spitskool over 4 borden verdelen.



Beoordeel het recept:

 (141 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: