Tomaten risotto
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • RijstHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Tomaten kruisgewijs insnijden en met kokend water afgieten. Vervolgens
de tomaten koud afspoelen en de huid eraf trekken. De pitten verwijderen
en de tomaten in kleine blokjes snijden. De gedroogde tomaten eveneens
in kleine blokjes snijden. 2 el van het tomaatolie in een pan geven en
verwarmen. De uien en 2/3 van de gedroogde en verse tomaten in de pan
geven en roerend bakken. De rijst bij het tomaatmengsel geven en glazig
stoven. De groentebouillon en de tomaatsap erbij gieten en het geheel op
laag vuur ongeveer 25 minuten garen. De overige verse en gedroogde
tomaatblokjes, geweven parmezaankaas en mascarpone met het
tomaten-risotto vermengen. Het risotto met peper en zout op smaak brengen
en met gewreven parmezaankaas serveren.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Maison Culinaire

Door: