- 200 g pasta, bijvoorbeeld penne of farfalle - 1 courgette, in dikke plakken - 1 grote rode papri
- 250 g pasta (bijvoorbeeld farfalle) - 200 g dunne sperziebonen, gehalveerd - 1 bolletje mozzarel
- 400 g penne - 1 rode ui, in halve ringen - 2 teentjes knoflook, kleingesneden - 4 tomaten, zond
- 500 g aardappelen, in blokjes - 100 g spekblokjes - 1 eetlepel (dragon)azijn - 3 eetlepels olij
- 600 g gekookte rijst - 150 g gerookte kipfilet, in kleine stukjes - 400 g meloen, in kleine stuk
- 750 g nieuwe aardappelen van gelijke grootte, gewassen - 100 g doperwten (vers of ontdooid) - 15
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie - 1 eetlepel rodewijnazijn, met een mespunt suiker als hij er
- 600 g broccoli, in roosjes, de stronken in plakjes - 2 blikjes boterbonen - 8 eetlepels olijfoli
- 1 kg asperges, beetgaar gekookt, in stukken - 400 g krieltje in de schil, gekookt - 200 g oude k
- 500 g stevige nieuwe aardappelen - 1 bosje bladpeterselie - 4 eetlepels Italiaanse olijfolie -
- 700 g schoongeboende nieuwe aardappeltjes - 1 grote rijpe avocado - 3 bakjes tuinkers - olijfol
- 600 g nieuwe aardappelen - geraspte schil en sap van 1 grote citroen - scheutje rodewijnazijn -
- 250 g trostomaten, in blokjes, zaadlijsten bewaren - 1 teentje knoflook, fijngesneden - 2 eetlep
- 3 komkommers - 180 ml yoghurt - 1 eetlepel fijngehakte verse munt - 1 teentje knoflook, geperst
- 4 stronken witlof (als het even kan zowel rode als witte) - 2 goede handappelen - 2 peren - een
- 2 schaaltjes haricots verts (a 150 g) - 1 schaaltje lamsboutlapjes à la minute (ca. 250 g) -
- 1 groene paprika - 1 kleine rode ui - 4 takjes peterselie - 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) -
- 1 zak slamelange (100 g) - 1 cup garneermix feta en olijven (155 g) - 1 zakje tonijnstukjes (tun
- 3 eetlepels olijfolie - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) - 1 bakje gerookte spekblokjes (250
- 2 trostomaten - 1 kleine groene paprika - 1 kleine rode paprika - 1 kleine komkommer - 15 g ve
- 2 bosuitjes - 10 cherrytomaatjes - 5 g verse dille - 2 eetlepels rode wijnazijn - zout en vers
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) - 300 g tuinerwten-wortel (zak 1 kg, diepvries) - 1 blik wilde
- halve zak aardappelen Pommes Primeur (zak a 1,5 kg) - 1 potje pesto alla genovese (a 2 x 90 g) -
- 4 eetlepels olijfolie - 2 conference peren - 1 stukje port salut 50+ (185 g) - 1 ui, in halve d
- boerenbrood - 2 el kappertjes - 2 el verse oregano - 100 g kerstomaatjes - 2 teentjes knof
- 1 rode ui - 1 groene paprika - 2 pomodoro tomaten - 0.25 ciabatta brood - 8 blaadjes basil
- 300 g macaroni grande (zak a 500 g, biologisch) - 1 bak sperziebonen met spek (350 g) - 1 zak sp
- 1 mango - 30 g rucola - 2 bosuitjes - 25 g gorgonzola - 25 g hazelnoten - 1 kroppen loll
- 1 wortel - 2 selderijstengels - 250 gram champignons - 1 eetlepel citroensap - 4 maal een
- 2 rode paprika's - 4 zalmmoten (` ca. 150 g) - 5 eetlepels olijfolie - versgemalen zwarte peper
- 20 g boter - 1 ui, fijngesnipperd - 1 tl komijn (djinten) - 2 tenen knoflook, fijngesneden - 1
- 1 gerookte makreel - 300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) - 1 el olijfolie extra vierge - 1 po
- 800 g aardappels vastkokend, geschild - 300 g broccoli, in roosjes - 2 eieren - 1 gestoomde mak
- 4 tomaten - 4 sneetjes oud witbrood (of 2 pistoletjes) - 2 theelepels grove mosterd - 2 eetlepe
- 2 eieren - 1 friszure appel (bijv. Granny Smith) - 1 schaal Hollandse Nieuwe haring, (3 stuks),
- olijfolie - 10 eetlepels olijfolie - kruiden- of rode-wijnazijn - handvol zwarte olijven, ontpi
- zout - 1 lente-ui - tijmblaadjes - 1 kleine bloemkool - 1 volledige krop sla - 300 g groene b
- 1 knoflookteen - zout & peper - 200 g groene sla - 1 bosje radijzen - 4 eetlepels Bertolli oli
- zout - 2 appels - gemengde sla - 40 g walnoten - 1 eetlepel citroensap - versgemalen zwarte p
- zout - 3 x Haringen, in reepjes - 2 x Rode Uien, gesnipperd - 125 ml Dressing Honing Mosterd -
- zout - 1 x Komkommer - 2 x Rode Uien - 2 el Zonnebloemolie - (versgemalen) peper - 1 el Marne
- zout - (versgemalen)peper - 2 zak(je) rucola à 75 g - 1 x mais à 300 g, uitgelekt - 2,5
- 1 ui - peper - 2 el olijfolie - 200 g rucola - 2 el kappertjes - 120 g geitenkaas - 400 g za
voor 4 personen: - zout - peper - 2 courgettes - 3 eetlepels olie - 2 theelepels suiker - 2 gr
- 1 Rode ui - 3 Tomaten - ½ Komkommer - 150 g Feta kaas - ½ Krop ijsbergsla - ½ theele
- 1 sjalotje - 1 eetlepel olie - 4 eetlepels water - 1 kleine komkommer - 1 eetlepel (witte wijn
- 400 g sperziebonen - 1/2 krop ijsbergsla - 6 eetlepel(s) olijfolie - 2 blikjes tonijn (Ã 185
- 1 citroen - 3 eetlepels melk - 1 rode grapefruit - 3 eetlepels mayonaise - 1 eetlepels kappert
- 1 eetlepel bramenjam - 4 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel rodewijnazijn - 1 peer (bijv. doyenne
- 1 ui - peper en zout - 1 theelepel mosterd - 75 gram gemengde sla - 500 gram (tros)tomaten -
- 250 ml. yoghurt - 100 gram rucola - 1 citroen, in vieren - 2 tomaten, in kwarten - 1 theelepel
- 1 limoen - 2 appels - 1 galia meloen - (versgemalen) peper - 1 bak aardbeien à 250 g - 1Â
- 1 zakje veldsla à 75 g - 2 rode uien, in partjes - 1 el olijfolie traditioneel - 6 el sladre
- 2 el mayo half - 1 zak sla à 400 g - 1 voorgebakken stokbrood - 125 g magere spekreepjes -
- peper - 1 ui (zoete) - 1 takje munt - 4 sinaasappels - 3 el olijfolie - 1 el kappertjes - 10
- zout - suiker - 1 theelepel - 3 eetlepels - mespuntje kerrie - 8 deciliter zure room - 1 eet
- 2 eieren - 1 zak romaine sla - handjevol parmezaanse kaas - 1 klein pakje gerookte kipreepjes
- 50 g walnoten - 1/2 cantaloupemeloen - 1 zak rucola (sla, 75 g) - 3 el olijfolie extra vierge
- Uien - Tonijn - Krop sla - Knoflook - Ansjovis - Olijfolie - Kappertjes - Sperziebonen - G
- 1 rijpe avocado - 8 plakjes bacon - 6 eetlepels croutons - 1 eetlepel citroensap - 3 eetlepels
- 4 bosuitjes - 100 g botersla - 1 zak tacochips - 0.5 tl cayennepeper - 0.5 el Calve Ketchup -
- 50 gram veldsla - 100 gram roze garnalen - 1 bosuitje, in ringetjes - 2 eetlepels magere yoghu
- 1 ui - 10 olijven - 1 komkommer - 1 zakje sla - 3 grote tomaten - 1 groene paprika - 20
- 2 limoen - 2 komkommers - 2 groene chilipepers - 6 eetlepels kokosmelk - 6 fijngesneden sjalot
- 1 el vissaus - 3 el sojasaus - 550 g kipfilets - 2 el zonnebloemolie - pikante pindadressing
- handje rucola - 50 gram fetakaas - 2 eetlepels croutons - 1 blik tomatenblokjes - bosje verse
- Olijfolie - 2 tomaten - 1/2 citroen - Zwarte peper - 2/3 komkommer - Halve rode ui - Rode pe
- 1 theelepel honing - 1 eetlepel geroosterd amandelschaafsel - 1 theelepel vol met verse oreganob
- 1 Limoen - 1 tak(jes) verse rozemarijn - 200 g kipfilet - 1 bak(jes) PLUS Appetit Insalata poll
- 1 Rode ui - 1 el Suiker - 4 el Mayonaise - 2 el Zure room - 5 Kwarteleitjes - 2 el Mierikswor
- 4 flourtortillas - 4 el zuivelspread - 75 g wortelreepjes - 2 el tomatenketchup - 2 augurken,
- 4 tomaten - 1 middelgrote ui - 4 eetlepels olijfolie - 1 kropje ijsbergsla - 500 gram champign
- 3 el olie - 1 el bloem - 125 ml rode port - 125 ml ongezoet cranberrysap - printversgemalen zo
* voor de dressing: - 2 dl olijfolie - 1 eetlepel citroensap - 2 eetlepels balsamico-azijn - 1 t
- 1 tl olie - 2 bosuitjes - 50 g veldsla - zout en peper - 250 g kipfilet - 100 g rode linzen
- zout - peper - 200 g sugar snaps - 250 g cottage cheese - 185 g tonijn, uitgelekt - 2 sjalotj
- 75 gram quinoa - 30 gram fetakaas - 100 gram broccoli - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel citroen
- 50 gr boter - ¼ komkommer - 75 gr fetakaas - ½ theel oregano - 3 vellen filodeeg - Sch
- 250 gr. bulgur - 2 el olijfolie - 1 citroen, geperst - 1 rode ui, gesnipperd - 500 gr. groene
- 250 gr zalmfilet - 250 gr rode sla - 1 bussel radijzen Voor de dressing: - peper - zout - 1
- 1 tl honing - 75 g veldsla - 100 g parmaham - 3 el olijfolie - sap van een halve citroen - 2
- 1 eidooier - 1tl Dijon mosterd - 25ml arachideolie - 1tl witte wijnazijn - snufje paprikapoede
- saus - rucola sla - 250 gram pasta - 1 appel in stukjes - stukjes zongedroogde tomaat - 100 g
- Zout - Peper - 5 gram Mosterd - 100-150 gram Veldsla - 2 eetlepels Citroensap - 300 gram G
- avocado - 1 citroen - basilicum - doperwten - tuinboontjes - wasabi rucola - 150 gr pasta na
- munt - stukje feta - handje radijs - handje hazelnoten - 75 gr gemengde granen - 100 gr verse