Tonijnsalade met sperziebonen
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in 2 cm grote blokjes. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
Kook de aardappelblokjes en sperziebonen in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten beetgaar. Giet ze af en laat de groente in een zeef onder koud stromend water afkoelen.
Laat de tonijn uitlekken. Roer de Silvo Shake It Saladekruiden met de olijfolie tot een dressing.
Verdeel de sla, aardappelen, sperziebonen en tonijn over vier borden. Verdeel de dressing over de salade.


Kooktip: Maak deze salade eens met 2 in ringen gesneden lente-uitjes en zwarte olijven erdoor.

Serveertip: Lekker met stokbrood.



Beoordeel het recept:

 (11 stemmen)



Bron: Silvo

Door: