Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


  • Materialen:

Bereidingswijze

1. Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de krab in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.

2. Leg een plukje sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met saus.

3. Steek in elk glas een tacochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Yunomi

Door: