3,004
10 min
onbekende koks

Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus

Bereidings tijd: 10 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 4 bosuitjes
– 100 g botersla
– 1 zak tacochips
– 0.5 tl cayennepeper
– 0.5 el Calve Ketchup
– 2 el Calve Mayonaise
– 2 el Bertolli Pesto Rosso
– 200 g gekookte krab of crabsticks

Materialen:
– 4 smalle, hoge glazen

bereidingswijze

1. Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de krab in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.

2. Leg een plukje sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met saus.

3. Steek in elk glas een tacochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.

Waardering

(4 beoordelingen)