Komkommer sjalotten
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Schil met een dunschiller de komkommers en halveer ze.
2. Haal vervolgens met een lepel de zaadlijsten uit de komkommers.
3. Bestrooi de komkommers met zout en laat het voor circa 15 minuten intrekken.
4. Spoel de komkommers vervolgens af, maak ze droog en snij ze in dunne plakjes.
5. Halveer de sjalotjes en snij deze dun.
6. Hak de chilipepers fijn, stop ze in een kom en voeg de kokosmelk erbij.
7. Rooster de komijnzaadjes en voeg het grootste deel toe in de kom..
8. Meng alles samen in de de kom.
9. Schep de salade voor serveren nog een keer om en verdeel het vervolgens over 8 kommetjes.
10. Garneer het met komijnpoeder en enkele partjes limoen.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Indonische recepten

Door: