1. Rooster de boterhammen.
2.Snijd de geroosterde boterhammen in rechthoeken.
3. Leg op ieder bord een boterham.
4. Verdeel een lepel tomatensaus over de boterhammen.
5. Verdeel de rucola over de broodjes.
6. Schil de avocado’s, snijd ze in 2 helften en verwijder de pit.
7. Leg een halve avocado op de sla met de holle kant onder, snijd de avocado in schijven van ongeveer een cm dik. De avocado moet zijn vorm behouden.
8. Zeef de tomatenblokjes (vang het tomaten sap op, zonde om weg te gooien), meng dit met de helft van de chilisaus.
9. Proef en voeg naar wens een beetje extra chilisaus toe.
10. Meng de tomatenblokje met gehakte koriander. Bedek de de avocado’s hiermee.
11. Verkruimel de feta over de avocado’s, garneer dit met de gehakte peterselie.
12. Verdeel om de avocado nog een beetje van de tomaten, rucola en croutons.
Beoordeel het recept:
Bron: Brenda kookt
Door: ReceptenVandaag