Witlofsalade met feta, sinaasappel en walnoten van restaurant Moro
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klop voor de dressing de olie en azijn tot een emulsie en breng op smaak met zout en peper. Snijd met een klein scherp mes, bij voorkeur gekarteld, de schil en alle witte onderschil van de sinaasappels. Houd de sinaasappels heel en snijd ze in plakken van ½ tot 1 cm dik. Leg de plakken sinaasappel in een grote slakom. Voeg het witlof toe met de peterselie, oregano en ui en schenk de dressing erover. Meng alles goed. Verkruimel de feta erover en strooi er de walnoten en olijven over.



Beoordeel het recept:

 (25 stemmen)



Bron: kookboek Moro Londen van Sam & Sam Clark. © Kosmos Uitgevers.

Door: