Komkommersalade met yoghurt en munt
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 5 - 5 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Voorbereiden
Verwijder de zaadjes uit de komkommers en snijd het vruchtvlees fijn. Doe de komkommer in een vergiet, bestrooi hem met 2 theelepels grof zeezout en laat hem 15 minuten staan.

Bereiden
Spoel de komkommer af met koud water en laat hem uitlekken op keukenpapier. Meng de komkommer in een kom met de yoghurt, munt en knoflook. Geef deze verfrissende komkommersalade bij een heet, pittig gerecht - bijvoorbeeld een Indiase curry - of serveer hem met krokante papadums als voorgerecht.



Beoordeel het recept:

 (41 stemmen)



Bron: het kookboek Pesto, dippers en salsa's van diverse auteurs

Door: