Paddenstoelensalade
(1.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Ontvel de tomaten en snij het vruchtvlees in reepjes. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en snij ze in dunne plakjes.
2. Snipper de ui ook meteen en verhit vervolgens de olie in een koekenpan en bank de paddenstoelen samen met de ui hierin. Schep om de 2 minuten alles om tot de ui glazig is en laat het vervolgens afkoelen.
3. Roer de peterselie, tomatenreepjes en komkommerblokjes door de afgekoelde champignons.
4. Meng aansluitende de azijn, olie en peper in een kom en giet dit over de salade.
Schep alles dan goed door elkaar en zet het dan in de koelkast voor 1 tot 2 uur.
5. Snij de ijsbergsla in dunne reepjes en leg ze op een platte schaal en verdeel als laatste de paddenstoelen salade over de ijsbergsla.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Vegetarische recept

Door: